Marktplaats website bouwen

Een marktplaats website bouwen is eenvoudig te doen met behulp van het Marktplaats Script dat u bij Vrolijk Internet Services kunt kopen.

Een professionele marktplaats website kunt u bouwen met het Marktplaats Script dat u hier kunt aanschaffen. Dit script bestaat uit verschillende onderdelen:

  1. Een advertentie website waarop advertenties worden weergegeven. Bezoekers kunnen reageren en bieden op advertenties.
  2. Een beheeromgeving waarmee u de advertentie website kunt beheren. U kunt de verschillende componenten binnen uw advertentie website hier aanpassen.

U kunt het PHP script aanschaffen en dit script installeren op uw bestaande webhosting pakket. Ook is het mogelijk om bij Vrolijk Internet Services een webhosting pakket af te sluiten en de installatie van het Marktplaats Script door Vrolijk Internet Services kosteloos te laten uitvoeren.

 

Koop nu voor € 75,00

 

Geld verdienen met uw marktplaats website

Het Marktplaats Script is op verschillende manieren in te zetten om online geld te verdienen. Zo kunt u uw advertentie website zodanig instellen dat adverteerders moeten betalen voor het plaatsen van advertenties in de door u aangegeven rubrieken.

Voor het ontvangen van deze betalingen kunt u koppelingen leggen met diverse betaalproviders. U kunt met het Marktplaats Script eenvoudig betalingen ontvangen via Mollie, TargetPay / DigiWallet en PayPal.

U kunt met het Marktplaats Script "topadvertenties" aanbieden. Een topadvertentie blijft voor een bepaalde tijd bovenaan staan in het overzicht op uw website. Voor het plaatsen van topadvertenties kunt u verschillende prijsopties instellen. Koopt een adverteerder een "topadvertentie" op uw website, dan zorgt het Marktplaats Script ervoor dat de advertentie automatisch bovenaan wordt geplaatst voor het gekozen aantal dagen.

Verder zijn er verschillende opties aan te bieden bij het plaatsen van een advertentie. Zo kunt u voor de vermelding van een website of een telefoonnummer bij een advertentie een bedrag rekenen. Nadat de adverteerder online voor de gekozen opties heeft betaald, zal het script deze opties automatisch activeren.

Koop nu voor € 75,00