Online webwinkel maken

Met de juiste software kunt u online uw eigen webwinkel in elkaar zetten. Het PHP Webshop script van Vrolijk Internet Services bevat alle functies die nodig zijn voor het maken van een webwinkel.

Binnen het PHP Webshop script kunt u uw voorraad beheren. Ook kunt u de webwinkel software zonder eigen voorraad gebruiken, zodat het mogelijk is om te werken op basis van dropshipping.

De verschillende attributen van een product, zoals de kleur en de maat kunnen worden gedefinieerd binnen de beheeromgeving van het PHP Webshop script. Bij het bestellen van een product kiest de klant de gewenste kleur en maat. Daarbij kunnen alleen de kleuren en maten gekozen worden die daadwerkelijk binnen uw voorraad aanwezig zijn, wanneer voorraadbeheer is ingeschakeld.

De klant heeft ieder moment de mogelijkheid om een overzicht op te vragen van de inhoud van de winkelwagen. Vanuit dat scherm kan een bestelling definitief worden gemaakt door de adresgegevens voor de aflevering in te vullen en online te betalen voor de bestelling. De betaling kan worden verwerkt via een betaalkoppeling met Mollie, PayPal of DigiWallet / TargetPay.

Na de betaling zal de klant de factuur ontvangen per e-mail. Ook zijn de facturen via het account van de klant op te vragen en te downloaden. Wanneer de klant nog geen account heeft, dan zal het account worden aangemaakt aan de hand van het ingevulde e-mailadres.

Is er reeds een account gekoppeld aan het ingevulde e-mailadres of is de klant tijdens de bestelling reeds ingelogd, dan zal de factuur via het bestaande account op te vragen zijn.

Koop nu voor € 75,00