Onmiddellijk online verkopen met uw bedrijfswebsite

Als ondernemer houdt u zich het liefst bezig met uw kernactiviteiten. Zaken die bij het ondernemen komen kijken maar die niet uw kerntaken zijn, kunnen dan ook veel tijd in beslag nemen. Daarom kunt u deze zaken beter uitbesteden.

Over het algemeen wordt een boekhouder ingeschakeld wanneer de jaarcijfers bij de belastingdienst moeten worden ingeleverd. Niet alleen zal een boekhouder het opstellen van de jaarcijfers sneller kunnen doen dan de ondernemer in kwestie, ook is de kans op fouten kleiner. Daarnaast weet de boekhouder vaak alle ins en outs rond de belastingregels waardoor hier en daar sneller financieel voordeel zal kunnen worden behaald dan wanneer u zelf alles zult moeten uitzoeken.

Het is dan ook vreemd dat ondernemers op het gebied van de bedrijfswebsite dikwijls zelf aan de slag willen gaan. Het inrichten van de zakelijke website is immers ook specialistisch werk. Doorgaans zal er van alles moeten worden uitgezocht om bijvoorbeeld überhaupt een werkende contactmogelijkheid op uw website te krijgen. Laat staan wanneer u producten via uw zakelijke website wilt verkopen.

Nu heeft Vrolijk Internet Services een goed systeem ontwikkeld voor het inrichten van de zakelijke website. Het systeem is ingericht op de basisbehoeften van de ondernemer. Anders dan bijvoorbeeld bij WordPress hoeven er geen speciale plugins of add-ons te worden geïnstalleerd om contactmogelijkheden en commerciële activiteiten aan de praat te krijgen op uw website.

Omdat u tijdens de installatieprocedure alle relevante informatie meteen invult kunnen klanten direct contact met u opnemen zodra uw website online staat. Uiteraard is het mogelijk om alles naar wens aan te passen, maar de basisfunctionaliteiten zijn meteen bruikbaar zodra de website succesvol is geïnstalleerd.

U kunt meteen aan de slag met het toevoegen van producten en diensten op uw website. Via een koppeling met Mollie kunt u direct producten en diensten toevoegen en verkopen via uw website. U kunt zowel fysieke als digitale producten toevoegen op uw website. In het geval van digitale producten zal het systeem deze direct na betaling bij uw klant aanleveren. Zo kunt u zelfs producten verkopen en geld verdienen terwijl u slaapt.

Heeft u wel oor naar een dergelijk systeem? Door op de onderstaande knop te klikken schaft u het systeem aan. U kunt daarna het systeem direct downloaden. Ook zult u een e-mail ontvangen waarmee u het systeem op een later tijdstip (opnieuw) kunt downloaden.

 

Koop nu voor € 50,00