Startpagina aanmaken

Met het Startpagina Script kunt u een startpagina aanmaken, zonder dat er technische kennis van u wordt verwacht.

Een eigen startpagina aanmaken zonder dat u kennis hoeft te hebben van programmeren en HTML. Met het Startpagina Script van Vrolijk Internet Services wordt dat mogelijk. U kunt met het script een onbeperkt aantal dochterpagina's aanmaken. Iedere dochterpagina krijgt een eigen subdomein op uw website.

Op iedere dochterpagina staan twee contactmogelijkheden. Allereerst kan de bezoeker een linksuggestie formulier invullen. Ook kan een contactformulier worden ingevuld. Wanneer één van deze twee formulieren op een dochterpagina wordt ingevuld, ontvangt de betreffende paginabeheerder een e-mail. Aan de hand van de gegevens in dit bericht kan hij een link plaatsen of een linksuggestie juist afwijzen. Of kan hij reageren op een vraag of opmerking die via het contactformulier is binnengekomen.

Ook kunt u het Startpagina Script zo instellen dat bezoekers zich bij uw website kunnen registreren als paginabeheerder. Vervolgens kunnen zij hun eigen startpagina aanmaken en beheren.

Met het Startpagina Script van Vrolijk Internet Services maakt u in feite uw eigen startpagina website. Op die manier bent u niet afhankelijk van het platform van anderen. Want wanneer u op de website van iemand anders een startpagina aanmaakt, wie verzekert u dan ervan dat de startpagina over een tijdje nog bestaat?

Lijkt u het wat om met het Startpagina Script aan de slag te gaan? Momenteel is het Startpagina Script tijdelijk verkrijgbaar voor de aantrekkelijke prijs van € 75,00.

Schaf het Startpagina Script direct aan door op onderstaande knop te drukken.

 

Koop nu voor € 75,00