Uurtarief software ontwikkelaar

Hoe wordt het uurtarief van een software ontwikkelaar bepaald? U leest het hier. Verder leest u hoe u direct met een software ontwikkelaar in contact kunt komen.

Allereerst zijn natuurlijk het kennisniveau en de ervaring van de software ontwikkelaar van belang voor het bepalen van het uurtarief. Een software ontwikkelaar die het al langere tijd doet en zogezegd de fijne kneepjes van het vak kent zal een hoger uurtatief kunnen vragen dan een software ontwikkelaar die nog niet zo lang in het vak zit.

Er zal niet altijd op basis van een uurtarief worden gewerkt. Sommige software ontwikkelingsprojecten worden op basis van fixed price uitgevoerd. Een planning is dan erg belangrijk. Het risico dat een project te lang duurt ligt dan bij de software ontwikkelaar en niet bij u als opdrachtgever. U weet bij fixed price projecten van tevoren precies wat het u gaat kosten.

Bij Vrolijk Internet Services kunnen projecten op basis van uurtarief en op basis van fixed price worden uitgevoerd. Wanneer u op zoek bent naar een software ontwikkelaar, dan wordt u uitgenodigd om contact op te nemen met Vrolijk Internet Services. U krijgt dan een beeld van de mogelijkheden. U kunt contact leggen via het contactformulier. Ook is het mogelijk om naar Vrolijk Internet Services te bellen. U kunt Vrolijk Internet Services bereiken via het telefoonnummer 070-4500145.