Wat zijn backlinks?

Hier leest u wat backlinks zijn en hoe ze u en uw website helpen aan een betere vindbaarheid. Ook leest u hoe u aan backlinks kunt komen.

Een backlink is een verwijzing vanuit een andere website naar uw eigen website. U kunt een backlink eigenlijk zien als een soort aanbeveling. Wanneer u op een backlink klikt, navigeert uw browser naar de website die in de backlink wordt genoemd.

 

Wanneer zijn backlinks belangrijk?

Backlinks zijn belangrijk wanneer u voor een essentieel deel van de bezoekers van uw website afhankelijk bent van zoekmachines. Het aantal verwijzingen naar uw website speelt immers een rol bij de positionering van uw website binnen de zoekresultaten van bijvoorbeeld Google. Over het algemeen geldt: hoe meer backlinks, hoe hoger uw website op bepaalde zoekwoorden in de zoekresultaten zal verschijnen.

Echter krijgen backlinks en de website waarop de backlink staat ook een bepaalde "score" van zoekmachines, waarin wordt aangegeven hoe relevant de website en de backlink zijn. Zo zal een backlink vanaf een website met hetzelfde onderwerp als uw eigen website een hogere score krijgen dan een backlink vanaf een website met een heel ander onderwerp.

 

Hoe kom ik aan backlinks?

Er zijn verschillende manieren om aan backlinks te komen. Een mogelijkheid is het oprichten van een tweede website waarop u backlinks naar uw eerste website plaatst. Met het startpaginascript van Vrolijk Internet Services kunt u op een eenvoudige wijze backlinks plaatsen op deze extra website. U kunt met het startpaginascript een onbeperkt aantal dochterpagina's aanmaken die allemaal een eigen subdomein krijgen.

Met het startpaginascript kunt u per onderwerp een dochterpagina creëren. Aan het aantal dochterpagina's dat u kunt aanmaken zit geen limiet. Naast backlinks kunt u op de dochterpagina's ook teksten, video's en afbeeldingen plaatsen die specifiek met het onderwerp van uw website te maken hebben. Zo zorgt u ervoor dat de backlinks als waardevol worden gezien.

Denkt u dat u iets aan het script zult hebben? Dan kunt u het startpaginascript kopen door op de onderstaande knop te drukken.

Koop nu voor € 75,00