Zelf een website maken

Wilt u zelf een website maken, dan kunt u daar het CMS pakket van Vrolijk Internet Services voor inzetten. De software is zo in elkaar gezet dat u geen ervaring met websites bouwen hoeft te hebben.

Uw eigen website is eenvoudig te maken met het CMS programma van Vrolijk Internet Services. Het CMS programma is zeer eenvoudig in het gebruik, zodat specifieke kennis van websites bouwen niet nodig is. Ook wanneer u helemaal geen ervaring met websites maken heeft, kunt u met het CMS pakket uw eerste website geheel zelfstandig inrichten.

U kunt een aantal voorbeeldpagina's laten aanmaken door het CMS programma. Deze pagina's kunt u vervolgens zelf aanpassen. Extra pagina's aanmaken is geen enkel probleem. Er zit geen limiet op het aantal pagina's die u met het CMS pakket kunt aanmaken, zodat u kunt blijven doorgaan met het toevoegen van content zolang u maar wilt.

Wilt u het CMS pakket in gebruiknemen, dan kunt u het aanschaffen via de onderstaande knop. Zodra u op de knop heeft gedrukt, verschijnt een pagina waarop u uw contactgegevens kunt invoeren. Na het invullen van uw contactgegevens, kunt u online meteen betalen voor de CMS software. Direct na de betaling komt u op de downloadpagina terecht. Via deze downloadpagina kunt u aan de bronbestanden komen, welke u vervolgens kunt installeren op uw webhosting pakket.

Druk snel op de onderstaande knop om de CMS software aan te schaffen. U kunt dan meteen beginnen met het inrichten van uw eigen website.

Koop nu voor € 50,00