Hoe maak je een startpagina?

Ook wanneer u niet veel technische kennis heeft, ligt het maken van een startpagina binnen uw mogelijkheden.

Voor het aanmaken van een startpagina bestaan een aantal opties. U kunt ervoor kiezen om uzelf te registreren als paginabeheerder bij een bestaande startpagina website. Dit zal bij het gros van de websites gratis zijn. Ook kunt u met behulp van een zogeheten startpagina script een eigen startpagina website opzetten. Aan uw eigen startpagina website zitten enige kosten verbonden.

Veel startpagina websites bieden u de mogelijkheid om gratis een eigen startpagina aan te maken en te beheren. Een startpagina wordt ook wel een dochterpagina genoemd op dergelijke websites.

Uw eigen startpagina aanmaken is niet moeilijk. Vaak wordt u op de homepage van een startpagina website al aangemoedigd om uw eigen startpagina te maken en wordt daarbij de link naar het registratieformulier vermeld.

Na de registratie krijgt u toegang tot een afgeschermd gedeelte van de website waar u de startpagina kunt beheren. Om hier te komen moet u inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord, welke tijdens de registratie worden aangemaakt.

Het is ook mogelijk een startpagina website in elkaar te zetten. Als u kennis van programmeren hebt, is dat prima te doen. Heeft u geen kennis van programmeren, dan kunt u alsnog uw eigen startpagina website op touw zetten met behulp van een startpagina script.

Het Startpagina Script van Vrolijk Internet Services zorgt ervoor dat u op een makkelijke manier een startpagina website kunt beginnen. Het startpagina script ontfermt zich over de technische zaken die daarbij komen kijken.

Wilt u het script aanschaffen, druk dan op onderstaande knop. Daarmee zet u het bestelproces in werking. Er wordt eerst om uw gegevens gevraagd. Na het invullen van uw gegevens krijgt u de mogelijkheid om te betalen. Na de betaling kunt u het script direct downloaden. Een link naar de downloadpagina ontvangt u ook per e-mail, zodat u het script altijd (opnieuw) kunt downloaden.

Koop nu voor € 75,00