Simpele website

Een simpele website maakt u binnen een handomdraai met de website maken software van Vrolijk Internet Services.

Een simpele website hoeft niet veel te kosten. Een simpele website bestaat meestal uit maximaal tien pagina's. Eventueel is er op de website nog een simpel contactformulier aanwezig. Dat is niet iets waarvoor u grote bedragen hoeft te betalen.

Koopt u de website maken software die op deze website wordt aangeboden, dan bent u voor een bedrag van € [price-website-maken-software] euro klaar. Voor de lay-out van de website kunt u in dat geval kiezen voor een thema dat bij de software wordt meegeleverd. U hoeft dan geen webdesigner in te huren of een los thema te kopen.

Met de website maken software van Vrolijk Internet Services beheert u de website vanuit een afgeschermde beheeromgeving. Deze beheeromgeving kunt u vanaf iedere plek op de wereld bereiken met uw gebruikersnaam en wachtwoord. U bent dus niet gebonden aan een bepaalde werkplek.

De beheeromgeving van de software bestaat uit een aantal onderdelen die zijn gekoppeld aan onderdelen op uw website. Zo kunt u in het onderdeel "Formulieren" de formulieren op uw website beheren. En in het onderdeel "Vacatures" kunt u een vacature toevoegen welke vervolgens zal verschijnen op de vacaturepagina van uw website. Deze duidelijke indeling zorgt ervoor dat u binnen een mum van tijd uw weg weet te vinden in de beheeromgeving.

Wilt u op den duur toch uw website uitbreiden met extra pagina's en eventueel een aantal producten en diensten op uw website aanbieden, dan is dit met de website maken software mogelijk. U kunt simpelweg meer pagina's toevoegen. Daarnaast biedt het onderdeel "Administratie" van de website maken software u de mogelijkheid om producten en diensten toe te voegen en te verkopen op uw website.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de software? Een demo aanvragen van de software is mogelijk via deze pagina. Kies in het formulier voor de optie "Content Management Systeem". Dat is namelijk de term die voor dergelijke software wordt gebruikt. Na het invullen en versturen van het formulier, ontvangt u binnen 1 werkdag inloggegevens van de demo omgeving. U kunt dan rustig rondkijken en beslissen of u de website maken software wilt kopen.

Wilt u de website maken software meteen aanschaffen, druk dan op de oranje knop hieronder. Er verschijnt dan een formulier waar u uw gegevens kunt invullen. U vult hier onder andere uw e-mailadres in. Na het invullen van uw gegevens kunt u betalen. Nadat u heeft betaald krijgt u een downloadpagina te zien. Hier kunt u de website maken software downloaden. Ook ontvangt u per e-mail een link naar deze downloadpagina. Mocht u op een later tijdstip de software opnieuw willen downloaden, dan kan dat via de link in de e-mail.

Koop nu voor € 50,00