Bestaande website koppelen

Met de uitbreiding Nieuwe websites installeren en koppelen via FTP is het niet alleen mogelijk om nieuwe websites te koppelen, ook kunt u bestaande websites koppelen aan uw netwerk. Daarvoor navigeert u eerst naar het juiste scherm door in het menu Tools te kiezen voor Website installeren via FTP.

Menu Websites installeren en koppelen via FTP

Vervolgens verschijnt het scherm waarmee de bestaande website aan uw netwerk gekoppeld kan worden. Het formulier binnen dit scherm heeft een tabblad Bestaande website koppelen dat u kunt gebruiken.

Bestaande website koppelen via FTP

Indien u de benodigde FTP-verbinding in het systeem heeft opgeslagen, kunt u deze selecteren via het keuzemenu FTP verbinding. Anders gebruikt u de velden FTP host, FTP poort, FTP gebruikersnaam en FTP wachtwoord om de FTP gegevens van uw hostingpakket in te vullen.

Na het invullen van de FTP gegevens klikt u op de knop Installeren. Als het systeem succesvol een FTP-verbinding kan maken, kunt u vervolgens via een keuzemenu de doeldirectory op uw hostingpakket kiezen. Wanneer u dat gedaan heeft, klikt u op de knop Installeren. Het systeem zal de website dan koppelen, zonder dat de database of bestanden worden overschreven.

Bestaande website koppelen via FTP - Directory