Inloggen, uitloggen en wachtwoordherstel

Voordat u aanpassingen kunt doen binnen uw bedrijvengids, is het belangrijk om in te loggen binnen de beheeromgeving. Dit hoofdstuk beschrijft het inloggen. Ook kunt u in dit hoofdstuk lezen hoe u uw wachtwoord kunt herstellen, mocht u uw wachtwoord vergeten zijn.

Nadat u de aanpassingen heeft doorgevoerd is het belangrijk om weer uit te loggen, zodat anderen die van dezelfde computer gebruik maken, geen wijzigingen binnen uw bedrijvengids kunnen doorvoeren. In dit hoofdstuk kunt u, naast dat u kunt lezen hoe u moet inloggen en uw wachtwoord herstelt, ook lezen hoe u kunt uitloggen.

 

Inhoud

  1. Inloggen
  2. Uitloggen
  3. Wachtwoordherstel

 

Inloggen

Om in te loggen gaat u eerst met uw browser naar de website. Bovenaan op uw website ziet u een menu. In dat menu staat de optie Inloggen. Als u daarop klikt, komt het inlogscherm in beeld.

Bedrijvengids Script inloggen

 

Uitloggen

Bent u klaar met de beheerderstaken binnen uw bedrijvengids? Dan is het verstandig om weer uit te loggen. Om uit te lokken kiest u binnen het menu Account voor de optie Uitloggen.

Bedrijvengids Script uitloggen

 

Wachtwoordherstel

Als u uw wachtwoord bent vergeten, dan kunt u via het menu kiezen voor Inloggen en binnen het inlogscherm kiezen voor Wachtwoord vergeten. U kunt dan uw e-mailadres invullen.

Bedrijvengids Script wachtwoord vergeten

Wanneer u uw e-mailadres heeft ingevuld en uw e-mailadres is bekend binnen het systeem, dan zult u een e-mail ontvangen die uw gebruikersnaam en een nieuw wachtwoord bevat. Hiermee kunt u weer inloggen.

Bedrijvengids Script wachtwoord verstuurd