Knoppen

Binnen de beheeromgeving van het Bedrijvengids Script kunt u als beheerder knoppen aanmaken. Deze knoppen kunt u op verschillende plekken binnen uw online bedrijvengids plaatsen.

 

Inhoud

  1. Knoppen beheren
  2. Knop aanmaken
  3. Knop bewerken
  4. Knop verwijderen

 

Knoppen beheren

Om de knoppen te beheren, navigeert u eerst naar het juiste scherm. Dit doet u door binnen het menu Website te kiezen voor Knoppen.

Bedrijvengids Script - Menu Knoppen

Het scherm voor het beheer van de knoppen komt vervolgens in beeld.

Bedrijvengids Script - Beheer Knoppen

 

Knop aanmaken

U klikt op Nieuwe knop bovenin uw scherm. Er verschijnt vervolgens een formulier waarmee u de nieuwe knop kunt aanmaken.

Bedrijvengids Script - Knop aanmaken

Nadat u een nieuwe knop heeft aangemaakt, zal de nieuwe knop verschijnen binnen het overzicht. Het Bedrijvengids Script zal ook een "shortcode" toekennen aan uw nieuwe knop. Op de plekken waar u de shortcode binnen uw online bedrijvengids plaatst, zal de bezoeker de knop zien.

 

Knop bewerken

Alle toegevoegde knoppen zullen in een overzicht worden weergegeven. Bij de knop die u wilt bewerken, klikt u op het potlood in de kolom Opties. Er zal dan een formulier verschijnen waarmee u de knop kunt aanpassen.

 

Knop verwijderen

Klik in het overzicht bij de betreffende knop op het rode kruisje in de kolom Opties. Er zal worden gevraagd of de knop werkelijk verwijderd moet worden.

Bedrijvengids Script - Knop verwijderen

Klik op Ja om de knop definitief te verwijderen.

Bedrijvengids Script - Knop verwijderd