Favicon

U krijgt met deze uitbreiding de mogelijkheid om op een gemakkelijke manier een favicon toe te voegen aan uw website.

 

Inhoud

  1. Uitbreiding installeren
  2. Favicon instellen

 

Uitbreiding installeren

Wanneer u de uitbreiding Favicon nog niet heeft geïnstalleerd, dan kunt u de uitbreiding installeren via het scherm "Uitbreidingen installeren". Helemaal aan de rechterkant in de menubalk klikt u op Uitbreidingen installeren. Het scherm met de beschikbare en geïnstalleerde uitbreidingen zal dan verschijnen. Bij de uitbreiding Favicon klikt u op de knop Nu kopen en installeren.

Het betaalscherm zal vervolgens verschijnen. U kunt met de onderstaande betaalmethoden betalen:

Favicon - Betaalscherm

Na de betaling zal de uitbreiding direct geïnstalleerd worden.

Favicon - Installeren

 

Favicon instellen

Om een favicon in te stellen, kiest u in het menu Website voor de optie Media.

Affiliate Webshop - Menu Media

Er verschijnt een scherm waarmee u de afbeeldingen (media objecten) op uw website kunt beheren. Er is door de uitbreiding Favicon tijdens de installatie een media object aangemaakt voor de favicon van uw website.

Affiliate Webshop - Beheer Media

Klik bij het media object "Favicon" op het potlood in de kolom Opties. Het formulier om een favicon in te stellen verschijnt dan.

Affiliate Webshop - Favicon

Bij Afbeelding klikt u op de knop Kies afbeelding om een afbeelding op uw computer te kiezen. Nadat u op de knop geklikt heeft, verschijnt een dialoogvenster waarmee een afbeelding kan worden gekozen. Zodra u een afbeelding heeft gekozen, dan zal er bij Afbeelding een miniatuurweergave te zien zijn. Ook zal er na het kiezen van een afbeelding een extra knop tevoorschijn komen, namelijk de knop Verwijder afbeelding. Wanneer u op deze knop klikt, dan zal de afbeelding weer verdwijnen.