Thema "Dagaanbiedingen"

Wilt u binnen uw affiliate webshop hetzelfde thema gebruiken als de uitbreiding "Dagaanbiedingen" die voor het reguliere content management systeem verkrijgbaar is? Dan kunt u deze uitbreiding daarvoor gebruiken.

 

Inhoud

  1. Uitbreiding installeren
  2. Thema instellen

 

Uitbreiding installeren

Heeft u het thema "Dagaanbiedingen" voor de affiliate webshop nog niet geïnstalleerd, dan kunt u het thema als beheerder installeren via het scherm "Uitbreidingen installeren". Dit scherm komt tevoorschijn wanneer u op Uitbreidingen installeren klikt helemaal aan de rechterkant binnen het menu. Dit scherm bevat een overzicht van alle beschikbare en geïnstalleerde extensies.

Heeft u de uitbreiding reeds aangeschaft, dan kunt u het meteen installeren door op de knop Installeren te drukken bij het thema "Dagaanbiedingen". Anders zal de knop Nu kopen en installeren zichtbaar zijn. Als u op deze knop drukt, komt het betaalscherm tevoorschijn.  De onderstaande betaalwijzen zijn beschikbaar:

Thema Dagaanbiedingen - Betaalscherm

Direct na de betaling wordt het thema geïnstalleerd.

Thema Dagaanbiedingen - Installeren

 

Thema instellen

U kunt het thema instellen door via het menu Website te kiezen voor Website instellingen.

Affiliate Webshop - Menu Website instellingen

Het scherm "Website instellingen" komt in beeld. Binnen het tabblad Vormgeving kunt u bij Layout kiezen voor het thema "Dagaanbiedingen". Druk vervolgens op de knop Opslaan om het thema "Dagaanbiedingen" in te stellen als het actieve thema.

Affiliate Webshop - Website instellingen