Afbeeldingen beveiligen tegen kopiëren

De uitbreiding Afbeeldingen beveiligen tegen kopiëren geeft u de mogelijkheid om de rechtermuisknop uit te schakelen, zodat via de rechtermuisknop afbeeldingen van uw website niet kunnen worden opgeslagen. Hiermee beveiligt u de foto's tegen kopiëren.

Verder kunt u de URL van de site automatisch als watermerk laten toevoegen bij de foto's van uw producten, wanneer u de Afbeeldingen beveiligen tegen kopiëren installeert op uw website.

 

Inhoud

  1. Uitbreiding installeren
  2. Uitbreiding instellingen

 

Uitbreiding installeren

Heeft u de uitbreiding Afbeeldingen beveiligen tegen kopiëren nog niet geïnstalleerd op uw website, dan kunt u deze uitbreiding installeren via het scherm "Uitbreidingen installeren". Wanneer u als beheerder bent ingelogd, kunt u helemaal rechts in de menubalk klikken op Uitbreidingen installeren. Het scherm met de geïnstalleerde en beschikbare uitbreidingen zal verschijnen. Bij de uitbreiding Uitbreidingen installeren klikt u op de knop Nu kopen en installeren.

Vervolgens verschijnt het betaalscherm. Met de volgende betaalwijzen kunt u betalen:

PHP Webshop - Betaalscherm

Direct na aanschaf wordt de uitbreiding geïnstalleerd op uw website.

PHP Webshop - Uitbreidingen installeren

 

Uitbreiding instellingen

U kunt de instellingen eenvoudig aanpassen. Zodra u als beheerder bent ingelogd, klikt u op Uitbreidingen installeren helemaal aan de rechterkant binnen de menubalk. Vervolgens komt het scherm met geïnstalleerde en beschikbare uitbreidingen in beeld.

Binnen het tabblad Geïnstalleerd klikt u bij de uitbreiding Afbeeldingen beveiligen tegen kopiëren op de knop Instellingen. Het dialoogvenster voor de instellingen zal in beeld komen.

PHP Webshop - Uitbreidingen instellingen