Pagina's

Voor een groot deel zal uw webwinkel bestaan uit overzichtpagina's en productpagina's. Daarnaast kunt u contentpagina's toevoegen aan uw webwinkel. Dit zijn pagina's waar u zelf tekst in kunt plaatsen. Zo kunt u bijvoorbeeld een pagina aanmaken met algemene voorwaarden. Via het beheerscherm "Pagina's" maakt u eenvoudig pagina's aan.

 

Inhoud

  1. Pagina's beheren
  2. Pagina aanmaken
  3. Pagina bekijken
  4. Pagina bewerken
  5. Pagina verwijderen

 

Pagina's beheren

Kies in het menu Website voor de optie Pagina's om naar het juiste beheerscherm te navigeren.

PHP Webshop - Menu Pagina's

Nadat u dat heeft gedaan zal het beheerscherm "Pagina's" in beeld komen.

PHP Webshop - Beheer Pagina's

 

Pagina aanmaken

Klik bovenin uw scherm op Nieuwe pagina. Er komt dan een formulier in beeld waarmee u de nieuwe contentpagina kunt toevoegen aan uw webshop.

PHP Webshop - Pagina aanmaken

 

Pagina bekijken

Wanneer u een pagina aanmaakt, dan zal deze nieuwe pagina binnen het beheerscherm "Pagina's" worden opgenomen in het overzicht. Heeft u bij het aanmaken van de pagina bij het keuzemenu Gepubliceerd gekozen voor Ja, dan wordt de titel van de pagina onderstreept weergegeven in het overzicht. Klik met de linkermuisknop op de titel van de pagina om de pagina te bezoeken.

Om een link naar de pagina te kopiëren naar uw klembord, klikt u met de rechtermuisknop op de titel van de pagina. Er komt dan een menu in beeld. Binnen dit menu is er vaak de mogelijkheid om de link te kopiëren naar uw klembord, zodat u de link kunt plakken binnen een andere pagina of binnen het navigatiemenu kunt opnemen.

 

Pagina bewerken

Wilt u een pagina wijzigen, zoek dan binnen het beheerscherm "Pagina's" eerst naar de betreffende pagina in het overzicht. In de kolom Opties ziet u een afbeelding van een potlood. Klik met de linkermuisknop op dit potlood. Het formulier om de pagina te bewerken verschijnt dan.

 

Pagina verwijderen

Binnen het beheerscherm "Pagina's" zoekt u in het overzicht eerst naar de pagina die u wilt verwijderen. In de kolom Opties ziet u bij de betreffende pagina een rood kruis. Klik op dit rode kruis om de pagina te verwijderen. Voordat de pagina daadwerkelijk wordt verwijderd, zal eerst om uw bevestiging worden gevraagd.

Affiliate Webshop - PHP verwijderen

Klikt u op Ja, dan wordt de pagina verwijderd.

Affiliate Webshop - PHP verwijderd