Bankoverschrijving

Met de uitbreiding Bankoverschrijving voegt u de bankoverschrijving als betaalwijze toe aan uw webwinkel.

 

Inhoud

  1. Uitbreiding installeren
  2. Uitbreiding instellingen

 

Uitbreiding installeren

Wanneer u de uitbreiding Bankoverschrijving nog niet heeft geïnstalleerd, dan kunt u het installeren met het beheerscherm "Uitbreidingen installeren". U navigeert naar dit beheerscherm door helemaal aan de rechterkant in de menubalk op Uitbreidingen installeren te klikken.

Het scherm met de beschikbare en geïnstalleerde uitbreidingen komt vervolgens in beeld. Bij de uitbreiding Bankoverschrijving klikt u op de knop Nu kopen en installeren.

Vervolgens verschijnt het betaalscherm. Met de volgende betaalwijzen kan worden betaald:

PHP Webshop - Bankoverschrijving betaalscherm

De uitbreiding zal meteen na de betaling worden geïnstalleerd.

PHP Webshop - Bankoverschrijving installeren

 

Uitbreiding instellingen

De tekst binnen het scherm van de bankafschrijving kan eenvoudig worden gewijzigd. Daarvoor klikt u op Uitbreidingen installeren helemaal rechts in de menubalk bovenaan. Het scherm met de beschikbare en geïnstalleerde uitbreidingen zal vervolgens verschijnen.

Bij de uitbreiding Bankoverschrijving klikt u op de knop Instellingen. Het dialoogvenster waarmee de tekst kan worden aangepast zal verschijnen.

Bij een nieuwe bestelling zal de klant automatisch het bestelnummer te zien krijgen en daaronder zal het door u ingestelde bericht worden getoond. Het is verstandig om in uw bericht te op te nemen dat de klant het bestelnummer bij het betaalkenmerk dient te vermelden.

PHP Webshop - Bankoverschrijving instellingen