Credit pakketten

De uitbreiding Formulier "Meerdere links toevoegen" + Linktegoed pakketten aanbieden biedt de mogelijkheid om credit pakketten aan te maken en aan te bieden aan uw bezoekers.

 

Inhoud

  1. Credit pakketten
  2. Credit pakket aanmaken
  3. Credit pakket bewerken
  4. Credit pakket verwijderen
  5. Credits toekennen aan alle gebruikers
  6. Credits toekennen aan nieuwe gebruikers
  7. Credits op de eerste dag van de maand aanvullen tot een bepaald aantal

 

Credit pakketten

De credit pakketten kunt u beheren door in het menu Administratie te kiezen voor de optie Credit pakketten.

Startpagina Script - Menu Credit pakketten

Hieronder ziet u een voorbeeld van dit scherm zoals deze er op de startpagina website backlinker.eu uitziet. Aan de linkerkant van het scherm ziet u de credit pakketten die de gebruikers kunnen kopen op uw website.

Aan de rechterkant vindt u een aantal speciale functies zoals het automatisch toekennen van credits aan nieuwe gebruikers en het aantal credits van gebruikers maandelijks aanvullen tot een bepaald aantal.

Startpagina Script - Credit pakketten

 

Credit pakket aanmaken

Aan de linkerkant op uw scherm ziet u het blok Credit pakketten. Klik bij dit blok op het groene plusteken. Met het formulier dat vervolgens verschijnt kunt u het credit pakket samenstellen. U kunt instellen hoeveel links men voor welk bedrag kan plaatsen als men voor dit credit pakket kiest. Zo kunt u meerdere credit pakketten aanmaken en aanbieden.

Startpagina Script - Credit pakket aanmaken

 

Credit pakket bewerken

Klik bij het betreffende credit pakket op het potlood. Er verschijnt een formulier waarmee u het credit pakket kunt aanpassen.

Startpagina Script - Credit pakket bewerken

 

Credit pakket verwijderen

U kunt een credit pakket verwijderen door bij het betreffende credit pakket op het rode kruisje te klikken. Ook wanneer een bepaald credit pakket reeds een aantal keer is verkocht kunt u het zonder problemen verwijderen. De gekochte credits blijven aan het account van de klant gekoppeld.

Wanneer u op het rode kruisje klikt zal het systeem vragen of u het credit pakket daadwerkelijk wilt verwijderen.

Startpagina Script - Credit pakket verwijderen

Klikt u op Ja dan wordt het credit pakket verwijderd. Dit kunt u in de afbeelding hieronder zien.

Startpagina Script - Credit pakket verwijderd

 

Credits toekennen aan alle gebruikers

Soms wordt besloten om de gebruikers van de website backlinker.eu extra credits als cadeau te geven. Zo kregen alle gebruikers tijdens de kerstdagen van 2021 een aantal extra credits. Hierbij werd gebruik gemaakt van de mogelijkheden binnen het blok Credits toekennen aan alle gebruikers dat u aan de rechterkant van uw scherm zult vinden.

Wanneer u op het groene plusteken klikt bij het blok Credits toekennen aan alle gebruikers, dan zal er een formulier verschijnen waarmee u eenvoudig kunt instellen op welke datum de gebruikers een aantal extra credits krijgen. Ook kunt u instellen hoeveel extra credits de gebruikers zullen krijgen op de door u gekozen datum.

Startpagina Script - Credits toekennen aan alle gebruikers

 

Credits toekennen aan nieuwe gebruikers

Indien u dat wilt, dan is er de mogelijkheid om een aantal gratis credits toe te kennen aan nieuwe gebruikers. Zo kunt u gebruikers de mogelijkheid geven om het systeem uit te proberen met een aantal gratis credits.

Wanneer er via uw website een nieuw account wordt aangemaakt, zal dit nieuwe account automatisch het door u ingestelde aantal credits toegewezen krijgen. Dit kunt u instellen bij het blok Credits toekennen aan nieuwe gebruikers dat aan de rechterkant van het scherm te zien is. Wanneer u bij dit blok op het groene plusteken klikt, komt er een formulier in beeld waarmee u kunt instellen hoeveel gratis credits een nieuwe gebruiker zal krijgen.

Startpagina Script - Credits toekennen aan nieuwe gebruikers

 

Credits op de eerste dag van de maand aanvullen tot een bepaald aantal

Het is mogelijk om met klanten afwijkende afspraken te maken rondom de credits en de betalingen. Zo kunt u met een klant afspreken dat u de klant maandelijks een bepaald bedrag overmaakt naar uw bankrekening. Daarbij wordt het saldo van de klant op de eerste dag van iedere maand aangevuld tot een afgesproken aantal credits.

Wilt u het saldo van een bepaalde klant automatisch aanvullen op de eerste dag van de maand, dan kunt u dat instellen via het blok Credits op de 1e van de maand aanvullen tot een bepaald aantal dat u aan de rechterkant op het scherm zult vinden. Als u op het groene plusteken bij dit blok klikt, dan komt er een formulier tevoorschijn waarmee u kunt instellen van welke gebruiker het saldo maandelijks aangevuld dient te worden. Ook kunt u instellen tot hoeveel credits het saldo aangevuld moet worden op iedere eerste dag van de maand.

Via dit formulier kunt u alleen instellen tot hoeveel credits het saldo van een klant maandelijks dient te worden aangevuld. U zult zelf moeten controleren of de klant de afgesproken betalingen verricht.

Startpagina Script - Credits op de eerste dag van de maand aanvullen