Tekstblokken onder de pagina titel en boven de footer

De uitbreiding Tekstblokken onder de pagina titel en boven de footer voegt de mogelijkheid toe om per individuele dochterpagina een extra tekst(blok) onder de pagina titel en boven de footer toe te voegen.

 

Inhoud

  1. Uitbreiding installeren
  2. Tekstblokken bewerken

 

Uitbreiding installeren

Wanneer de uitbreiding Tekstblokken onder de pagina titel en boven de footer nog niet is geïnstalleerd op de website, dan kunt u deze installeren via het scherm "Uitbreidingen installeren". Zodra u bent ingelogd als beheerder, klikt u helemaal rechts in de menubalk bovenaan op Uitbreidingen installeren. Er zal dan een overzicht verschijnen van geïnstalleerde en beschikbare uitbreidingen.

Als u de uitbreiding Tekstblokken onder de pagina titel en boven de footer als eens eerder gekocht heeft, dan kunt u de uitbreiding installeren door op de knop Installeren te drukken. Heeft u de uitbreiding nog niet aangeschaft, dan is er een knop Nu kopen en installeren te zien.

Als u op de knop Nu kopen en installeren klikt, komt het betaalscherm tevoorschijn. Betalen kan met de onderstaande betaalwijzen:

Tekstblokken onder de pagina titel en boven de footer - Betaalscherm

Na de betaling zal de uitbreiding direct geïnstalleerd worden.

Tekstblokken onder de pagina titel en boven de footer - Installeren

 

Tekstblokken bewerken

Wilt u de tekstblokken voor een specifieke dochterpagina bewerken, dan kiest u eerst in het menu Startpagina's voor de gelijknamige optie Startpagina's.

Startpagina Script - Menu Startpagina's

Het overzicht met de startpagina's op uw website komt in beeld.

Startpagina Script - Startpagina's

Klik op het tweede icoon (het gereedschap) in de kolom Opties bij de startpagina waarvan u de tekstblokken wilt aanpassen. Een formulier om de instellingen van de startpagina aan te passen verschijnt, met daarbinnen ook het tabblad Teksten. Via het tabblad Teksten kunt u de teksten onder de pagina titel en boven de footer wijzigen.

Startpagina Script - Tekstblokken bewerken