Uitbreiding installeren

Met de uitbreiding Links plaatsen vanuit een sheet kunnen sheets met links worden geüpload. U kunt zelf sheets uploaden, maar het is ook mogelijk om uw klanten sheets te laten uploaden (waarna u de sheet van de klant start).  In een sheet kunnen links voor meerdere startpagina websites worden opgenomen. Op iedere startpagina website die u via een Remote Control sleutel heeft gekoppeld, kunnen vanuit de sheet links geplaatst worden.

Per link kunt u het onderstaande instellen binnen de sheet:

 

Uitbreiding installeren

Bij de startpagina website waarop u de uitbreiding wilt installeren, dient u eerst in te loggen als websitebeheerder.  Zodra u als beheerder bent ingelogd, klikt u op Uitbreidingen installeren helemaal rechts in het menu. Een overzicht met beschikbare en geïnstalleerde uitbreidingen komt in beeld. Bij de uitbreiding Links plaatsen vanuit een sheet drukt u op de knop Nu kopen en installeren.

Het betaalscherm komt in beeld. Met de volgende betaalwijzen kan worden betaald:

Links plaatsen vanuit een sheet - Betaalscherm

Na uw betaling zal de uitbreiding direct worden geïnstalleerd. Naast de uitbreiding Links plaatsen vanuit een sheet wordt ook de uitbreiding Remote Control websites toevoegen geïnstalleerd. Deze uitbreiding is nodig om startpagina websites aan uw netwerk toe voegen, zodat er vanuit de sheet links geplaatst kunnen worden op deze startpagina sites.

Links plaatsen vanuit een sheet - Installeren