Websites

U kunt eenvoudig startpagina websites toevoegen aan het formulier "Meerdere links toevoegen". Dit doet u met het scherm "Websites" dat tijdens de installatie van de extensie Formulier "Meerdere links toevoegen" + Linktegoed pakketten aanbieden aan uw menu wordt toegevoegd.

 

Inhoud

  1. Websites
  2. Website toevoegen
  3. Website bewerken
  4. Website verwijderen

 

Websites

U navigeert eerst naar het juiste scherm door in het menu Administratie te kiezen voor de optie Websites.

Startpagina Script - Menu Websites

 

Website toevoegen

U kunt een startpagina website toevoegen door bovenin uw scherm te kiezen voor Nieuwe website. Er verschijnt dan een formulier waarmee u de website kunt toevoegen.

Startpagina Script - Website toevoegen

U vult in het veld Website de URL in van de startpagina website.

In het veld Remote Control sleutel vult u de Remote Control sleutel in van de betreffende startpagina website. Hoe u de Remote Control sleutel kunt opvragen, kunt u hier lezen.

De velden Domain authority, Page Authority en Domain Rating zijn optioneel. Als u deze waarden rondom de website weet en kunt opvragen, kunt u ze in deze velden invullen.

Nadat u de velden heeft ingevuld, drukt u op de knop Opslaan.

Het IP-adres van de website zal automatisch worden opgehaald en ingevuld. Als u een correcte Remote Control sleutel heeft ingevuld, zullen ook de velden Software en Software versie worden ingevuld met de juiste informatie.

Startpagina Script - Websites

 

Website bewerken

Bewerken kan nodig zijn wanneer u een verkeerde URL of verkeerde Remote Control sleutel heeft ingevoerd. Ook is bewerken nodig wanneer u handmatig de domain authority, page authority of domain rating bijhoudt.

Door op het potlood in de kolom Opties te klikken bij de betreffende website, haalt u een formulier tevoorschijn waarmee u wijzigingen kunt aanbrengen.

Startpagina Script - Website bewerken

 

Website verwijderen

Om een website uit het systeem te verwijderen, kunt u bij de betreffende website op het rode kruisje in de kolom Opties klikken. Er zal dan worden gevraagd of u de website uit het systeem wilt verwijderen.

Startpagina Script - Website verwijderen

Klik op Ja om de website uit het systeem te verwijderen. De website zal dan uit het overzicht verdwijnen.

Startpagina Script - Website verwijderd