Websites

U kunt eenvoudig startpagina websites toevoegen aan uw netwerk. Dit doet u met het scherm "Websites" dat aan uw menu wordt toegevoegd tijdens de installatie van diverse uitbreidingen die gebruik maken van een netwerk.

 

Inhoud

  1. Websites
  2. Website toevoegen
  3. Website bewerken
  4. Website verwijderen

 

Websites

U navigeert eerst naar het juiste scherm door in het menu Administratie te kiezen voor de optie Websites.

Startpagina Script - Menu Websites

 

Website toevoegen

U kunt een startpagina website toevoegen door bovenin uw scherm te kiezen voor Nieuwe website. Er verschijnt dan een formulier waarmee u de website kunt toevoegen.

Startpagina Script - Website toevoegen

U vult in het veld Website de URL in van de startpagina website.

In het veld Remote Control sleutel vult u de Remote Control sleutel in van de betreffende startpagina website. Hoe u de Remote Control sleutel kunt opvragen, kunt u hier lezen.

De velden Domain authority, Page Authority en Domain Rating zijn optioneel. Als u deze waarden rondom de website weet en kunt opvragen, kunt u ze in deze velden invullen.

Nadat u de velden heeft ingevuld, drukt u op de knop Opslaan.

Het IP-adres van de website zal automatisch worden opgehaald en ingevuld. Als u een correcte Remote Control sleutel heeft ingevuld, zullen ook de velden Software en Software versie worden ingevuld met de juiste informatie.

Startpagina Script - Websites

 

Website bewerken

Bewerken kan nodig zijn wanneer u een verkeerde URL of verkeerde Remote Control sleutel heeft ingevoerd. Ook is bewerken nodig wanneer u handmatig de domain authority, page authority of domain rating bijhoudt.

Door op het potlood in de kolom Opties te klikken bij de betreffende website, haalt u een formulier tevoorschijn waarmee u wijzigingen kunt aanbrengen.

Startpagina Script - Website bewerken

 

Website verwijderen

Om een website uit het systeem te verwijderen, kunt u bij de betreffende website op het rode kruisje in de kolom Opties klikken. Er zal dan worden gevraagd of u de website uit het systeem wilt verwijderen.

Startpagina Script - Website verwijderen

Klik op Ja om de website uit het systeem te verwijderen. De website zal dan uit het overzicht verdwijnen.

Startpagina Script - Website verwijderd