Formulier "Artikel plaatsen"

De uitbreiding Formulier "Artikel plaatsen" voegt een formulier toe aan uw website waarmee bezoekers een artikel kunnen plaatsen op één van uw websites.

Uw websites kunnen worden samengevoegd tot een netwerk door de websites met een Remote Control sleutel te koppelen aan een centraal beheersysteem op een centrale website. Via het formulier kan een website binnen het netwerk gekozen worden waarop het artikel geplaatst zal worden.

 

Inhoud

  1. Uitbreiding installeren
  2. Uitbreiding instellingen

 

Uitbreiding installeren

U kunt de uitbreiding installeren door eerst in te loggen binnen de beheeromgeving waarop u de uitbreiding wilt installeren. U kiest daarna voor Uitbreidingen installeren. U vindt deze optie helemaal rechts in de menubalk. Nadat u op Uitbreidingen installeren geklikt hebt, verschijnt het overzicht van beschikbare uitbreidingen. Bij de uitbreiding Formulier "Artikel plaatsen" klikt u op Nu kopen en installeren.

Vervolgens verschijnt het betaalscherm. Met de volgende betaalwijzen kan worden betaald:

Startpagina Script - Betaalscherm

Na de betaling zal de uitbreiding direct geïnstalleerd worden. Samen met de uitbreiding Formulier "Artikel plaatsen" zullen ook twee andere uitbreidingen automatisch worden geïnstalleerd, namelijk de uitbreidingen Remote Control websites toevoegen en Remote Control sleutel instellen.

Startpagina Script - Uitbreidingen installeren

 

Uitbreiding instellingen

U kunt de instellingen van de uitbreiding Formulier "Artikel plaatsen" via de centrale beheeromgeving wijzigen. Daarvoor klikt u op Uitbreidingen installeren helemaal rechts in de menubalk. Het scherm met de beschikbare en geïnstalleerde uitbreidingen verschijnt. Binnen dit scherm navigeert u naar het tabblad Geïnstalleerd.

Bij de uitbreiding Formulier "Artikel plaatsen" klikt u op de knop Instellingen, waarna een dialoogvenster voor de instellingen verschijnt.

Startpagina Script - Uitbreidingen instellingen

In het veld Prijs artikel plaatsen (€) vult u het tarief in dat u rekent voor het plaatsen van een artikel.

Maakt u gebruik van credit pakketten, dan kunt u in het veld Aantal credits artikel plaatsen het aantal credits invullen dat u rekent voor het plaatsen van een artikel.

Binnen het tekstvak Tekst na artikel plaatsen plaatst u de tekst die aan de klant dient te worden weergegeven na het plaatsen van een artikel.

U vult in het veld Artikel titel minimum aantal woorden het minimum aantal woorden in waaruit de titel van het artikel dient te bestaan. Wanner een artikel wordt ingestuurd waarbij de titel uit minder woorden bestaat, dan zal de klant een melding zien en kan de klant de titel aanpassen zodat deze wel voldoet aan het vereiste minimum aantal woorden.

In het veld Artikel inhoud minimum aantal woorden vult u het minimum aantal woorden in waaruit de inhoud van het artikel dient te bestaan. Wordt een artikel ingestuurd waarbij de inhoud uit minder woorden bestaat, dan zal er een melding worden weergegeven aan de klant en kan de klant de inhoud aanpassen zodat deze wel aan het vereiste minimum aantal woorden voldoet.

Het veld Artikel inhoud maximum aantal links wordt gebruikt om het maximum aantal links aan te geven dat een ingestuurd artikel mag bevatten. Wordt een artikel ingestuurd dat meer links bevat, dan wordt een melding getoond aan de klant en kan de klant het artikel aanpassen, zodat deze wel aan de voorwaarden voldoet.

Wanneer u op de knop Opslaan klikt, dan zullen de instellingen worden opgeslagen.