Favicon

Met de uitbreiding Favicon kunt u op een simpele manier een favicon instellen voor uw website.

 

Inhoud

  1. Uitbreiding installeren
  2. Favicon instellen

 

Uitbreiding installeren

Is de uitbreiding Favicon nog niet geïnstalleerd op uw website, dan kunt u deze uitbreiding installeren via het scherm "Uitbreidingen installeren". Als u als beheerder bent ingelogd, klikt u op Uitbreidingen installeren helemaal rechts in de menubalk. Het scherm met een overzicht van de beschikbare en geïnstalleerde uitbreidingen komt in beeld.

Heeft u de uitbreiding Favicon eerder aangeschaft, dan kunt u de uitbreiding installeren door op de knop Installeren te klikken. Heeft u de uitbreiding nog niet aangeschaft, dan zal er een knop Nu kopen en installeren te zien zijn.

Wanneer u op de knop Nu kopen en installeren klikt, komt het betaalscherm in beeld. U kunt op de volgende wijzen betalen:

Favicon - Betaalscherm

De uitbreiding wordt meteen na uw betaling geïnstalleerd.

Favicon - Installeren

 

Favicon instellen

Voor het instellen van een favicon kiest u in het menu Website voor de optie Media.

Startpagina Script - Menu Media

Vervolgens verschijnt het scherm waarmee u de afbeeldingen (media objecten) op uw website kunt beheren. Tijdens de installatie van de uitbreiding is er een media object aangemaakt voor de favicon van uw website.

Startpagina Script - Media

Als u op het potlood in de kolom Opties klikt bij het media object "Favicon", verschijnt een formulier waarmee u de favicon kunt instellen.

Startpagina Script

Bij Afbeelding klikt u op de knop Kies afbeelding. Er verschijnt een dialoogvenster waarmee u een afbeelding op uw computer kunt kiezen. Nadat u een afbeelding gekozen heeft, zal er een miniatuurweergave te zien zijn bij Afbeelding. Ook zal de knop Verwijder afbeelding tevoorschijn komen na het kiezen van een afbeelding. Als u op deze knop klikt, verdwijnt de afbeelding weer.