Bankoverschrijving

Met het CMS systeem van Vrolijk Internet Services heeft u de mogelijkheid om diensten en producten via uw website te verkopen. De uitbreiding Bankoverschrijving voegt de bankoverschrijving toe als betaalwijze.

 

Inhoud

  1. Bankoverschrijving installeren
  2. Bankoverschrijving instellingen

 

Bankoverschrijving installeren

Heeft u de uitbreiding Bankoverschrijving nog niet geïnstalleerd, dan kunt u de uitbreiding installeren met het scherm "Uitbreidingen installeren". Aan de rechterkant binnen het menu klikt u op Uitbreidingen installeren.

Het scherm met de beschikbare en geïnstalleerde uitbreidingen verschijnt. Bij de uitbreiding Bankoverschrijving klikt u op de knop Nu kopen en installeren.

Vervolgens komt het betaalscherm in beeld. Met de onderstaande betaalmethoden kan worden betaald:

Bankoverschrijving betaalscherm

Na de betaling wordt de nieuwe uitbreiding meteen geïnstalleerd.

Bankoverschrijving installeren

 

Bankoverschrijving instellingen

U kunt de tekst binnen het scherm van de bankoverschrijving gemakkelijk aanpassen. U klikt daarvoor op Uitbreidingen installeren helemaal rechts in het menu bovenaan. Vervolgens komt het scherm met de beschikbare en geïnstalleerde uitbreidingen in beeld.

Bij de uitbreiding Bankoverschrijving klikt u op de knop Instellingen. Er verschijnt een dialoogvenster waarmee de tekst kan worden aangepast.

Bij een bestelling ziet de klant het bestelnummer en daaronder wordt uw tekst getoond. In uw tekst kunt u bijvoorbeeld aangeven dat het bestelnummer bij de overschrijving dient te worden vermeld.

Bankoverschrijving instellingen