Pagina's

Om de pagina's op de website te beheren gaat u naar menukop Website en kiest u voor de optie Pagina's.

In het scherm Pagina's ziet u verschillende dingen. Bovenaan ziet u twee opties, namelijk nieuwe pagina en categorieën. Onder deze twee opties ziet u een zoekbalk. Onder de zoekbalk wordt een overzicht weergegeven van alle pagina's op de website.

Helemaal aan de rechterkant van iedere regel staan de opties om een pagina te bewerken of te verwijderen. Klik op het potloodje om een pagina te bewerken. Klik op het rode kruisje om een pagina te verwijderen.

Pagina aanmaken

U maakt een pagina aan door op nieuwe pagina bovenin het scherm te drukken. Een scherm zoals in de afbeelding hieronder wordt getoond. Hier kunt u alle gegevens van de nieuwe pagina invullen.

 

Pagina bewerken

Om een pagina te bewerken gaat u eerst naar het overzicht van alle pagina's. Zoek de regel van de pagina die u wilt bewerken. Helemaal aan de rechterkant staat op die regel een potloodje. Klik op het potloodje. Hetzelfde scherm als bij nieuwe pagina wordt geopend, maar nu zijn de gegevens van de pagina ingevuld.

 

Pagina verwijderen

Druk op het rode kruisje achter de naam van een pagina om de desbetreffende pagina te verwijderen. Het CMS systeem vraagt vervolgens om uw bevestiging.

Kiest u ja, dan wordt de pagina verwijderd. Het systeem geeft in dat geval aan dat de pagina is verwijderd. Ook is de desbetreffende pagina uit het overzicht verdwenen.

 

Handleiding CMS

Installatie

Inloggen, wachtwoordherstel en uitloggen

Pagina's

Menu's

Formulieren

Zoekwoorden

Content blokken

Thema en thema opties

Online betalingen ontvangen

Overzicht