E-mail "Uw bod is overboden"

De uitbreiding E-mail "Uw bod is overboden" stuurt automatisch een e-mail naar de hoogste bieder wanneer het bod op een advertentie door iemand anders wordt overboden.

Wanneer u de uitbreiding E-mail "Uw bod is overboden" nog niet heeft geïnstalleerd op uw advertentie website, dan kunt u de uitbreiding installeren door eerst te zorgen dat u als beheerder bent ingelogd en vervolgens op Uitbreidingen installeren aan de rechterkant in het menu te klikken. Het overzicht met de beschikbare en geïnstalleerde uitbreidingen zal dan verschijnen.

Heeft u de uitbreiding E-mail "Uw bod is overboden" al eens aangeschaft, dan zal er bij de uitbreiding een knop Installeren worden weergegeven en kunt u op deze knop drukken om de uitbreiding direct te installeren. Heeft u de uitbreiding nog niet aangeschaft, dan wordt de knop Nu kopen en installeren weergegeven. Klikt u op de knop Nu kopen en installeren, dan komt het betaalscherm in beeld. U kunt op de volgende manieren betalen:

E-mail Uw bod is overboden - Betaalscherm

Nadat u heeft betaald, wordt de uitbreiding direct geïnstalleerd. Zodra dat is gebeurd, stuurt het Marktplaats Script automatisch een e-mail naar de hoogste bieder wanneer het bod op een advertentie door iemand anders wordt overboden.

E-mail Uw bod is overboden - Installeren