Profiel v2

De uitbreiding Profiel v2 geeft adverteerders de mogelijkheid om extra informatie op hun adverteerderspagina te plaatsen.

 

Inhoud

  1. Uitbreiding installeren
  2. Uitbreiding instellingen
  3. Profiel bewerken

 

Uitbreiding installeren

Wanneer u de uitbreiding Profiel v2 nog niet heeft geïnstalleerd, dan installeert u de uitbreiding via het beheerscherm "Uitbreidingen installeren". Helemaal aan de rechterkant binnen de menubalk klikt u op Uitbreidingen installeren. Het scherm met de beschikbare en geïnstalleerde uitbreidingen verschijnt. Bij de uitbreiding Profiel v2 klikt u op de knop Nu kopen en installeren.

Het betaalscherm komt in beeld. U kunt daarbij kiezen uit de volgende betaalwijzen:

Marktplaats Script - Betaalscherm

De uitbreiding zal direct na de betaling worden geïnstalleerd.

Marktplaats Script - Profiel installeren

 

Uitbreiding instellingen

U kunt de instellingen gemakkelijk wijzigen. U klikt daarvoor op Uitbreidingen installeren helemaal rechts in de menubalk bovenaan. Het scherm met de beschikbare en geïnstalleerde uitbreidingen verschijnt.

Bij de uitbreiding Profiel v2 drukt u op de knop Instellingen. Er zal een dialoogvenster voor de instellingen verschijnen.

Marktplaats Script - Profiel instellingen

 

Profiel bewerken

Als de uitbreiding Profiel v2 is geïnstalleerd, kan een gebruiker zijn profiel bewerken door via het menu Account te kiezen voor Mijn account. Er verschijnt dan een formulier waarmee het formulier eenvoudig kan worden aangepast.

Marktplaats Script - Profiel bewerken