Inloggen, uitloggen en wachtwoordherstel

Voordat u aanpassingen aan uw advertentie website kunt verrichten, dient u in te loggen in de beheeromgeving. Mocht u een keer uw gebruikersnaam en/of wachtwoord vergeten, dan is het mogelijk om een wachtwoordherstel aan te vragen. U ontvangt dan per e-mail gegevens waarmee u kunt inloggen op uw advertentie website. Zodra u klaar bent met het doorvoeren van aanpassingen aan uw website, dan is uitloggen belangrijk.

Dit gedeelte van de handleiding van het Marktplaats Script beschrijft hoe u kunt inloggen, hoe u uw wachtwoord kunt laten herstellen en hoe u kunt uitloggen.

 

Inhoud

  1. Inloggen
  2. Uitloggen
  3. Wachtwoordherstel

 

Inloggen

Om in te loggen gaat u eerst met uw browser naar uw advertentie website. Bovenaan in het menu ziet u een link genaamd "Inloggen". Wanneer u op die link klinkt, verschijnt de pagina waarmee u kunt inloggen in de beheeromgeving.

U ziet hieronder een afbeelding van deze pagina.

Marktplaats Script inloggen

 

Uitloggen

Naast inloggen op de beheeromgeving is ook het uitloggen belangrijk. U wilt niet dat anderen toegang hebben tot het beheerdersgedeelte van uw advertentie website, dus het is een goede gewoonte om altijd uit te loggen wanneer u niet meer met uw advertentie website bezig bent. Dit is in het bijzonder belangrijk wanneer u niet de enige bent die gebruikmaakt van de computer waarmee u werkt.

U kunt uitloggen door in het beheerdersgedeelte naar de menukop Account te gaan en vervolgens te kiezen voor de optie Uitloggen.

Marktplaats Script uitloggen

 

Wachtwoordherstel

Wachtwoordherstel is handig wanneer u uw wachtwoord bent vergeten. Om uw wachtwoord te herstellen klikt u op de optie Wachtwoord vergeten? op de inlogpagina. Vervolgens kunt u het e-mailadres invullen waarmee u binnen de advertentie website bekend bent.

Marktplaats Script wachtwoord vergeten

Wanneer u uw e-mailadres heeft ingevuld drukt u op de knop Wachtwoord opvragen. Vervolgens verschijnt de melding dat er een nieuw wachtwoord is verstuurd naar het door u ingevulde e-mailadres.

Marktplaats Script wachtwoord verstuurd