Extra velden: Banen / Vacatures

De uitbreiding Extra velden: Banen / Vacatures maakt de onderstaande extra velden aan voor een banen- en vacaturewebsite of in rubrieken waarbinnen banen / vacatures worden aangeboden en gezocht.

 

Inhoud

  1. Uitbreiding installeren
  2. Extra velden aanmaken

 

Uitbreiding installeren

Is de uitbreiding Extra velden: Banen / Vacatures nog niet geïnstalleerd op uw advertentie website? Dan kunt u de uitbreiding installeren via het scherm "Uitbreidingen installeren". Zodra u als beheerder bent ingelogd, klikt u op Uitbreidingen installeren helemaal rechts in het menu. Het overzicht met de beschikbare en geïnstalleerde uitbreidingen komt dan tevoorschijn.

Heeft u de uitbreiding Extra velden: Banen / Vacatures reeds aangeschaft, dan kunt u de uitbreiding direct installeren door op de knop Installeren te drukken. Anders drukt u op de knop Nu kopen en installeren.

Bij het aanschaffen van de uitbreiding worden de onderstaande betaalwijzen ondersteund:

Na uw betaling zal de uitbreiding direct worden geïnstalleerd.

Marktplaats Script - Extra velden banen / vacatures installeren

 

Extra velden aanmaken

De extra velden kunnen eenvoudig worden aangemaakt. Dit kan via het scherm "Uitbreidingen installeren". Dit scherm kunt u tevoorschijn halen door helemaal rechts in het menu op Uitbreidingen installeren te klikken. Het overzicht met beschikbare en geïnstalleerde uitbreidingen verschijnt.

Bij de uitbreiding Extra velden: Banen / Vacatures drukt u op de knop Extra velden aanmaken. Er verschijnt een dialoogvenster waarbinnen u kunt kiezen bij welke categorieën de extra velden aangemaakt moeten worden. Druk op de knop Aanmaken om de extra velden aan te maken in de geselecteerde categorieën.