Overzicht en zoekresultaten

Binnen het Marktplaats Script is het mogelijk om te bepalen hoe de rijen advertenties op de hoofdpagina, binnen de overzichten van categorieën en binnen de zoekresultaten zijn ingedeeld. Dit kan via het beheerscherm "Overzicht en zoekresultaten".

 

Inhoud

  1. Overzicht en zoekresultaten
  2. Content toevoegen
  3. Content bewerken
  4. Content verwijderen

 

Overzicht en zoekresultaten

U navigeert naar het juiste scherm door in het menu Website te kiezen voor de optie Overzicht en zoekresultaten.

Marktplaats Script - Menu Overzicht en zoekresultaten

Het beheerscherm "Overzicht en zoekresultaten" komt in beeld. Een voorbeeld van dit scherm ziet u hieronder.

Marktplaats Script - Overzicht en zoekresultaten

 

Content toevoegen

Wilt u content toevoegen, zoals een rij advertenties of banners, dan kunt u klikken op Nieuwe content. Er verschijnt vervolgens een formulier. Van dit formulier ziet u hieronder een voorbeeld.

Marktplaats Script - Content toevoegen

Bij het plaatsen van een rij advertenties kunt u kiezen uit de volgende opties:

Ook kunt u ervoor kiezen om banners toe te voegen in plaats van een rij advertenties. Zo kunt u de advertenties binnen de overzichten afwisselen met banners. Zodat u het zo kunt instellen dat bezoekers bijvoorbeeld eerst 2 rijen advertenties zien, daarna een banner, vervolgens weer 2 rijen advertenties, daarna weer een banner, enzovoorts.

 

Content bewerken

U kunt content bewerken door bij de betreffende rij advertenties of banners op het potlood te klikken. Het formulier om de content te wijzigen verschijnt.

 

Content verwijderen

U kunt banners of een rij advertenties uit het overzicht verwijderen door bij de betreffende rij advertenties of banners op het rode kruisje te klikken.