Afbeeldingen beveiligen tegen kopiëren

Met de uitbreiding Afbeeldingen beveiligen tegen kopiëren kunt u de rechtermuisknop uitschakelen zodat afbeeldingen op uw website worden beveiligd tegen kopiëren. Met deze uitbreiding kunt ook de URL van uw website als watermerk automatisch laten toevoegen bij de foto's van advertenties.

 

Inhoud

  1. Uitbreiding installeren
  2. Uitbreiding instellingen

 

Uitbreiding installeren

Indien u de uitbreiding Afbeeldingen beveiligen tegen kopiëren nog niet geïnstalleerd heeft, dan kunt u de uitbreiding installeren via het beheerscherm "Uitbreidingen installeren". U navigeert naar dit beheerscherm door helemaal aan de rechterkant in de menubalk op Uitbreidingen installeren te klikken. Het scherm met beschikbare uitbreidingen verschijnt vervolgens. Binnen dit scherm klikt u bij de uitbreiding Afbeeldingen beveiligen tegen kopiëren op de knop Nu kopen en installeren.

Vervolgens verschijnt het betaalscherm. Er kan worden betaald met de onderstaande betaalwijzen:

Marktplaats Script - Betaalscherm

Onmiddelijk na de betaling zal de uitbreiding geïnstalleerd worden.

Marktplaats Script - Uitbreidingen installeren

 

Uitbreiding instellingen

De instellingen kunnen gemakkelijk worden gewijzigd. U klikt daarvoor op Uitbreidingen installeren helemaal aan de rechterkant binnen de menubalk. Vervolgens zal het scherm met de beschikbare en geïnstalleerde uitbreidingen verschijnen.

U klikt bij de uitbreiding Afbeeldingen beveiligen tegen kopiëren op de knop Instellingen. Er zal dan een dialoogvenster verschijnen voor de instellingen.

Marktplaats Script - Uitbreidingen instellingen